MIJNE HEERENMijne Heeren


"Verrassend, inspirerend, recht door het muzikale hart"

Daar waar Jazz en Latin samensmelten, daar waar vakmanschap, plezier en passie voor muziek samenkomen, daar waar zes muzikanten zich laten verleiden door één gedistingeerde zangeres, daar vindt u jazzformatie Mijne Heeren.

Op het repertoire van Mijne Heeren staat Jazz, een vleugje Latin, gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities. Kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel hun publiek te verrassen, inspireren en recht in hun muzikale hart te raken. Een band die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads.

De muzikanten van Mijne Heeren hebben een schat aan muzikale ervaring opgedaan in binnen- en buitenland. Hun muzikale CV's zijn doorspekt met funk, fusion, Jazz en Latin, in kleine formaties en grote big bands, musicals, het Metropole Orkest, Percossa en de Koninklijke Luchtmacht

Is een zevenmansformatie te groot voor uw gelegenheid?

Mijne Heeren is in verschillende formaties te boeken. Van de leading lady alleen met begeleidings banden: "OneSingingSolo" tot de zevenmansformatie en alles wat daar tussen ligt.