font-family: 'Agency FB', arial; Jerry van Vianen (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-86130719-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); >


Jerry van Vianen


Het begon allemaal met de Henny Huisman’s Soundmixshow.  Jerry eindigde als tweede met zijn imitatie van het nummer  “Ik leef niet meer voor jou”. In 1999 maakte hij de welbekende “Marco Borsato Medley”.  Deze single werd een groot succes en werd in iedere uitgaansgelegenheid in Nederland maar ook in de rest van Europa veel gedraaid.

In 2005 nam hij zijn eerste eigen single op ‘Neem me mee’, daarop volgende ‘Meisje uit mijn dromen’ en ‘Het is feest’. 
Eind 2007 bracht hij zijn single  “Vannacht” uit.  Deze laatste single mocht hij tijdens het live concert van Wolter Kroes in de Heineken Music Hall promoten. 

In 2011 bracht hij de popsong “De Wereld draait door” en de ballad “Blijf vannacht bij mij” uit.  Op 10 September 2014 werd de single “Jij Alleen” gelanceerd. 

Jerry zingt allround covers en eigen werk. Hij is te boeken als tape-artiest of met band.

JERRY VAN VIANEN