font-family: 'Agency FB', arial; Andrei Lugovski (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-86130719-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); >


Andrei Lugovski


Andrei Lugovski is helaas wegens ziekte de rest van 2018 niet meer te boeken. Wij wensen hem veel sterkte en beterschap en hopen dat hij volgend jaar weer op het podium kan staan.

Andrei  Lugovski is een Belgische zanger, geboren en deels getogen in Wit-Rusland.

In 2007 deed hij mee met Idols en eindigde op een eervolle derde plaats. Daarmee begon ook zijn muzikale carriëre.

Andrei brengt een mix van klassiek en hedendaagse liederen. Hij heeft 3 cd’s uitgebracht: My World in 2009 , Passione 2010 en Incanto 2012. In 2011 kreeg Andrei goud voor My World en Passione. Andrei zijn derde cd is nu ook  klaar: Incanto met Italiaanse klassiekers en prachtige meezingers.

Andrei heeft in Duitsland en België met Richard Clayderman opgetreden, die te boek staat als meest succesvolle pianist ter wereld. Daarnaast heeft Andrei ook opgetreden met Cristoff en Will Tura, beide bekende zangers uit België, de laatste wordt ook wel de keizer van het Vlaamse lied genoemd.  Ook mocht hij in het programma voor Miss België een optreden verzorgen, zie video.

Andrei kan solo met tape of met een 8-koppige live band geboekt worden.